söndag 20 mars 2011

Vi lever och mar

Hej alla fans!
Nu har vi gjort oss hemmastadda har i Bangkok i sviten som vi blev uppgraderade till. Var livslanga drom slog alltsa in till slut! Forutom sovrum sa har vi da en kombinerad lounge med bar och make-up-horna, samt badrum med dusch och badkar.

Det ar varmt har kan vi saga, hur varmt vet vi inte riktigt for vi har rent inte orkat kolla upp det. Hemskt vad allt blir jobbigt nar man ar pa semester. I fredags var det mulet sa vi akte till ett tempel med en extremt stor guldbekladd Buddha. Sedan blev det hetsshopping pa Siam Center.

Igar fick vi se solen for forsta gangen, det firade med en riktig kalasbranna, dvs. vi smaskade pa med solskyddsfaktor 30 och hudtonen var i princip oforandrad efter fyra timmars stekande. Solskyddsfaktor 15 here we come!

Vi har kort en liten tvadagars pa Khao San Road. Fredagskvallen var val sadar men igar kryllade det av backpackers pa bargatan sa vi hade sa roligt att vi inte var hemma forran vid attasnaret imorse. Idag har vi tagit det lite lugnt med kroppsskrubb pa ett spa for att underlatta for den efterlangtade kalasbrannan, det var skont.

Imorgon ska vi ta bussen till det beryktade tigertemplet. Gissa om vi skrek utover oss nar vi fick reda pa att turen aven inkluderar ett litet stopp vid bron over floden Kwai. Researrangoren blev sa forskrackt att hon trodde vi hade en farbror eller dylikt som dott i Vietnamkriget.
Nu godnatt, uppstallning 6.45 i hotellobbyn. Bilder kommer, ta't lugnt gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar