torsdag 24 mars 2011

Miljonar i Saigon.

Nu har vi tagit oss till Ho Chi Min och fatt sallskap av Sofia pa vagen hit. Det sporegnade igar nar vi kom hit och ar mulet idag sa vi ar lite besvikna, eftersom var plan var att jobba pa brannan litegrann. Vi tog ut ett par miljoner dong och satte oss pa en mysig restaurang och tog en drink igar medans vi forsokte rakna alla mopeder som susade forbi. HELT SJUK trafik. Enligt var Lonely Planet sa ska man ga saaakta over vagen for att undvika att bli pakord, kanns ju helt fel eftersom man helst vill springa over vagen, men vi overlevde garkvallen iallafall. Imorrn ska vi och kolla pa krigstunnlarna fran Vietnamkriget och pa lordag drar vi vidare till Nah Trang. Nu ska vi ta oss en liten turistvandring ner till Saigonfloden med kamerorna i hogsta hugg. Hors!

2 kommentarer:

  1. Det låter som att ni har det hur bra som helst ju! Jag håller tummarna för att vädret tar sig! :)

    Och JP, FAAN vad kul att det blir götet för dig i höst!! :D mycket bra val!!

    SvaraRadera
  2. Anländer i Göteborg idag och ska fråga om vägen. Gör det på norska av ren vana. Inser att jag inte kan börja prata svenska i nästa mening och låta som en idiot. Så bara fortsätter på samma spår.


    Hoppas ni har det fantastiskt! Och kom ihåg att i Hanoi bor man på Hanoi Backpackers Hostel, bästa på hela min resa. Rooftop bar med gratis öl. pussogklem

    SvaraRadera